Der er 40 varer.

Brochureholder og skilteholder i bedste kvalitet

Vi fører et stort og bredt udvalg af skilte- og brochureholdere samt forskelligt tilbehør til skilte til konkurrencedygtige priser. Hos Geck finder du altid en brochureholder eller skilteholder, plakatrammer og A-skilte i den bedste kvalitet.

Vi bruger altid de nyeste teknologier til produktion af vores skilteprodukter. Dette betyder en høj og ensartet kvalitet i enhver brochureholder og skilteholder, konkurrencedygtige priser samt en produktion, hvor arbejdssikkerhed og miljø er vægtet højt.

Køb informationsholdere, brochureholdere og skilteholdere med kort leveringstid

Vi er altid lagerførende i vores standard produkter, hvilket betyder at vi kan levere brochureholdere, informationsholdere, skilteholdere, rammer og andet relateret til skilte inden for kort tid. Du kan typisk orientere dig om lagerstatus for det enkelte produkt inde på selve produktsiden.

Klik på den ønskede type informationsholder, brochureholder eller andet produkt, du kunne være interesseret i og læs mere om det enkelte produkt og dets egenskaber. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 70 25 25 37 eller skrive til e-mail geck@geck.dk.