Der er ingen varer

Ophæng af produkter: Kroge, spyd og ophæng på skinne

Hos Geck finder du et stort udvalg af redskaber til ophæng af produkter, herunder blandt andet kroge og spyd til alle former for skinner.

Vælg den underkategori der passer med den skinne, du har, og du vil finde et stort udvalg af enkelt og dobbeltkroge med og uden prisarm. Vi har også forskellige ophæng, fronthæng og konfektionsrammer.

Vælg mellem 5 og 6 millimeter skinne, 10 og 15 millimeter skinne, 15 millimeter ovalrør og 20 millimeter hulskinne.

Kontakt os og hør mere om ophæng af produkter

Ønsker du at høre mere om vores varer til ophæng af produkter, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe til os på telefon eller ved at skrive til vores e-mail.

70 25 25 37

geck@geck.dk

Underkategorier

 • For 5 & 6mm skinne
  Kroge til 5 & 6 mm skinne Hos Geck finder du et stort udvalg af kroge og spyd til 5 og 6 mm spydskinne.
 • For 10 & 15mm skinne
  Kroge og ophæng til 10 & 15 mm skinne Hos Geck finder du et stort udvalg af enkelt og dobbelt kroge til 10 og 15 mm spydskinne. Vi har også et bredt sortiment af fronthæng, etageophæng og konfektionsrammer.  
 • For 15mm ovalrør
  Kroge og ophæng til 15 mm ovalrør skinne Hos Geck finder du et stort udvalg af kroge til 15 mm ovalrør. Vi har også et bredt sortiment af ophængsarm og hakarm, som passer til vores 15 mm ovalrør spydskinne.
 • For 20mm hulskinne
  Kroge og ophæng til 20 mm hulskinne Hos Geck finder du et stort udvalg af kroge til 20 mm hulskinne. Vi har også et bredt sortiment af tilbehør, såsom skillebøjle eller værktøj holder, som passer til vores 20 mm spydskinne med huller.